fbpx

Despre noi

Iubim industria de beauty profesională. Misiunea noastră este de a conduce parteneriate strategice cu saloane și persoane fizice care împărtășesc pasiunea noastră.

Ce ne definește?

PRODUSELE EXCEPȚIONALE

Stim că aveți de ales atunci când vine vorba de produsele pe care le folosiți și de distribuitorul la care vă alăturați. În această „mare de asemănări” DIVA LINE DISTRIBUTION se străduiește să îmbrățișeze fiecare client și să lucreze pentru a găsi cea mai potrivită solutie și de a accentua unicitatea salonului partener.

Printre brandurile distribuite regăsiți: 3DELUXE PROFESSIONAL, REVIVAL HAIR PROFESSIONAL, WAHL, MOSER, BABYLISS PRO, OLIVIA GARDEN, JAGUAR, MATSUZAKI, ERMILA, BARBICIDE, CERIOTTI, LABOR PRO

AGV GROUP, COMAIR, DOLL, ETB EQUIPMENT, ETB EYES, ETB HAIR, ETB NAILS, ETB WAX, FOCUS, FRAMAR, HOPE, HYGIENIUM, JAY2, KIEPE, LOCATELLI, LORY, NOUA PROFESSIONAL, OCC SWITZERLAND, OEM – ORIGINAL EQUIPMENT MANUFACTURER, REFECTOCIL, ROIAL, SIBEL, SOLINGEN, THUYA, VETRO DESIGN 

SERVICIILE UNICE

Lucrăm din greu pentru a ne asigura că veți primi comenzile rapid, economic și precis. Înțelegem problemele pe care erorile de expediere le pot provoca unui salon, așadar comenzile se expediază mereu din același centru local de distribuție, administrat de către fondatorii companiei, verificate cu cele mai înalte niveluri de control al calității, asigurându-ne că vă pregătim comanda mai repede și mai precis decât ceilalți distribuitori de pe piață.

CONSULTANȚA PROFESIONALĂ

Consultantul reprezintă o parte vitală în relația dintre distribuitor și salon, și se angajează să pună mereu nevoile clienților pe primul plan. Consultanții Diva Line Distribution chiar și după ani de experiență își continuă să-și perfecționeze educația, să poată rămâne la curent cu schimbările din industrie, ajutându-vă sa fiți întotdeauna la curent cu noutățile – fiindcă deseori, succesul unui stylist i se datorează profesionalismului și cunoștințelor unui consultant.

AVANTAJELE PARTENERIATULUI

Suntem partenerii celor mai buni stiliști, saloane si branduri care împărtășesc viziunea noastră și au cu adevărat pasiunea de a lucra din greu și de a lucra împreună pentru a atinge prosperitatea pentru toți. Și fiindcă, unul fără altul, nu vom reuși promitem să ne menținem valorile noastre în mod consecvent, pentru a lucra cu pasiune, integritate, responsabilitate, respect și recunoștință.