fbpx Insucțiuni utilizare Vopsea 3Deluxe Professional | Diva Line Distribution

Insucțiuni utilizare Vopsea 3Deluxe Professional

3DELUXE VOPSEA PERMANENTA 100ML

DOAR PENTRU UZ PROFESIONAL

 

AMESTEC: Puneti 50 ml de Vopsea permanenta 3Deluxe Professional intr-un bol de plastic si amestecati cu 75 ml de Oxidant Crema sau in cazul superblondurilor cu100 ml de Oxidant Crema de 40 Vol. Pentru o culoare mai intense si pentru o acoperire mai profunda amestecati 1:1 cu Oxidantul Crema ales. Pentru moduri de aplicare specific si instructiuni consultati Ghidul Colorarii sau catalogul.

PRECAUTII: acest produs contine ingredient care ar putea cauza iritatii grave ale ochilor. In cazul in care oxidantul sau amestecul intra in contact cu ochii, spalati imediat si solicitati ajutor medical. Daca clientul poarta lentil de contact iar produsele intra in contact cu ochii, solicitati sa ii indeparteze rapid dupa care sa clateasca bine ochii. Nu inhalati, nu ingerati produsul. Evitati contactul cu pielea. Nu utilizati obiecte metalice in par in timpul vopsirii. Nu expuneti produsul la caldura si soare. Nu amestecati colorantul cu alte produse decat cele specificate. Nu mentineti amestecul preparat inr-un recipient inchis, pericol de explozie.

 

 AVERTISMENT:  În caz de contact cu ochii clătiți imediat. Produs profesional. VOPSELELE DE PĂR POT CAUZA REACȚII ALERGICE SEVERE. Citiși și urmăriți instrucțiunile cu atenție. Acest produs nu este destinat folosirii de către persoane sub 16 ani. Tatuajele temporare cu henna pot agrava reacțiile alergice. Nu vopsiți parul dacă: persoana prezinta o reactie cutanata   pe față, are scalp sensibil, iritat cu rani vizibile – daca persoana a observat vreodată orice reacție după vopsit sau dupa tatuajul temporar henna in trecut. Folosiți mănuși. Nu folositi pentru vopsirea genelor,sprancenelor. Nu lasati la indemana copiilor.

 

TEST DE SENSIBILITATE:  Efectuați un test de sensibilitate cutanata cu 48 ore inainte de utilizarea produsului. Aplicați  o cantitate mică de vopsea in zona interioara a cotului sau in spatele urechii, dupa ce ati curatat zona cu apa si sapun. Dupa 45 min spalati bine crema coloranta. Daca in decursul a 48 ore nu apare o reactie alergica continuati cu aplicarea produsului pe par. Daca clientul prezinta orice reactie, usturime, mancarime, roseata, umflarea ochilor/fetei opriti utilizarea produsului si cereti ajutorul medicului. Cu toate acestea, tineti cont ca, chiar daca a fost efectuat testul de sensibilitate, clientul ar puteavdezvolta o reactie alergica in timpul colorarii.

3DELUXE VOPSEA PERMANENTA 100ML